Listas 145+ Rolex Day Date 36

Baca juga:

Listas 145+ Rolex Day Date 36. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat.

15762803124606559276

Aqui 15762803124606559276

Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat.

Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat.

Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat.

15762803124606559276

Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat. Dit horloge, dat uitsluitend verkrijgbaar is in 18 kt goud of platina, was de eerste polschronometer waarop de datum en de dag van de week volledig werden uitgeschreven in vensters op de wijzerplaat.